Vi var så heldige, at blive undervist af Jette i hvordan vi kunne forbedre vores kommunikation. Vi havde inden kurset bedt Jette om, at forbedre samarbejdet blandt vores koordinatorer, samt forbedre kommunikationen. Vi havde flere telefonsamtaler inden kurset, hvor Jette virkelig prøvede at forstå hvilken type virksomhed vi er. Det gjorde også, at hun på dagen kunne give konkrete eksempler på situationer der kunne opstå, og i modsætning til andre kommunikationskursus, følte vi at vi kunne gå direkte i gang med at bruge de redskaber vi fik. Alt i alt en rigtig god oplevelse og derfor en kæmpe anbefaling herfra. 

Katrine Ehlers
HR Lead, Newtec Engineering A/S

 

Jette har været kommunikationsrådgiver for Ross DK siden 2012, og det har på alle måder været en fantastisk rejse for Ross DK og for mig personligt. Jette har formået at sætte vigtigheden af god kommunikation på dagsordenen, således at teknisk kompliceret stof er blevet gjort lettere tilgængeligt. Jette har ”tvunget” mig til at stå foran et kamera og træne præsentationer – det er en hård omgang, men hold da op hvor det rykker. Man bliver tvunget til at udtrykke sig tydeligt og klart. Nyhedstrekanten glemmer jeg aldrig J
Jette kom ind i Ross DK på et tidspunkt, hvor et helt nyt forretningsområde skulle udvikles. Jette har skrevet brochurer, præsentationer, indlæg/taler til brug for møder med kunder, samarbejdspartnere og politikere. Jette har også produceret film og sørget for at dokumentere workshops og konferencer med film, holdt kommunikationskurser for medarbejderne – alt sammen gjort med stor ildhu og præcision.
Jette formår med sin energi og inspiration at få det bedste frem i mennesker og får dem dermed til at levere det bedste, de kan. Jette er en integreret del af Ross DK.
Jeg kan give Jette mine bedste anbefalinger. Bedre kommunikationsrådgiver fås ikke efter min mening.
 

Lars Andersen
CEO, Ross DK

 

Jeg har arbejdet sammen med Jette gennem mere end 15 år. I flere år var hun min kommunikationschef i Ældre Sagen/ Ældre Fonden med ansvar for presse, blad, medlemskommunikation, forlag og videoproduktion. Siden har hun ved forskellige lejligheder været rådgiver for Ældre Sagen og for mig personligt i mediestrategiske spørgsmål. Hun har også i en periode hjulpet os med at få et stort hjemmeside-projekt på skinner for os. Jette er en dygtig strateg på det mediemæssige område og en blændende kommunikationschef, der virkelig forstår at træne medarbejdere til at få deres budskaber klart igennem overfor journalister. Jette har et stort netværk blandt journalister og er en engageret, loyal, ærlig og meget direkte rådgiver, som jeg sætter stor pris på.

Bjarne Hastrup
Direktør i Ældre sagen

 

Vi har gennem flere år haft stor glæde af vores samarbejde med Jette – et samarbejde, der først og fremmest har omfattet en række af videopræsentationer, der fortæller om Realdanias filantropiske aktiviteter og projekter.
Jette er en professionel ildsjæl, der med stort overblik, engagement og faglig ekspertise brænder for sit stof. Samtidig er Jette os en fremragende ambassadør, der udviser stor indsigt i forhold til vores samarbejdspartnere.
Resultatet er altid lige i øjet, og erfaringen viser, at filmene fungerer godt i flere forskellige sammenhænge og dermed har stor brugsværdi

Dorte Bülow
Souschef, Realdania

 

Jette Friis O'Bróin har været free-lance presse- og kommunikations-rådgiver for Det Etiske Råd i en periode på ca. 10 år.

Jeg har som sekretariatschef på Det Etiske Råd arbejdet sammen med Jette Friis O'Bróin i denne periode. Jette er en fantastisk skarp kommunikationsrådgiver med en unik analytisk evne til at identificere det specifikke medielandskab, som er relevant for den enkelte debat- og kommunikationsopgave.

Jette har igennem vores samarbejde altid vist sin særlige evne til at bane vejen for klar kommunikation af problemstillinger, der er komplekse både hvad angår det faglige og det holdningsmæssige indhold og har samtidig været katalysator for, at rådets projekter og debatinitiativer blev profileret på en kreativ og innovativ måde.

Jettes unikke kombination af råstyrke, energi, humor, innovation, god timing og politisk fingerspidsfornemmelse gør samarbejdet til en fornøjelse både på det faglige og det menneskelige plan.

Berit A.  Faber
Konsulent, cand. jur. cert. coach
Faber Advisors og Lepideva Aps

 

Vi bruger flere gange årligt Jette på Kort & Dokumentar Filmskolen til at undervise studerende, medarbejdere og ledere fra virksomheder i interview & performance eller medietræning. Med sit smittende dynamiske væsen, har hun altid vækket de studerendes engagement og skabt interesse for sit tema. Det er en fornøjelse at have hende som arbejdskraft.

Bo Hasselbalch
Kort & Dokumentar Filmskolen

 

Jeg har arbejdet med Jette i næsten 20 år. Sammen har vi produceret mange film og TV spots til organisationer og virksomheder, lavet medietræning og udviklet og gennemført større kampagner. Jette har med sit store engagement en ganske særlig evne til at skabe en god stemning under optagelserne og i andre sammenhænge, så folk føler sig trygge og godt tilpas. Hun får simpelthen det bedste frem i alle. Det er en fornøjelse af arbejde sammen med Jette både fagligt og menneskeligt.

                                 Lars Winding
                                 Winding Production

 

 

Dansk Sygepleje Selskabs visionseminar om synlighed, jan 2009: JFO gav en saltvandsindsprøjtning som varer endnu... ;) Med sin store viden og kompetance formåede Jette - med en levende kommunikation og farverig personlighed  - at omsætte denne viden til håndterbare redskaber, som vi kan bruge - og bruger.

Inge Madsen,
Formand for Dansk Sygepleje Selskab

 

 

Jeg mødte i sin tid Jette, da hun skulle interviewe mig som iværksætter til sin bog Big Business. Hun var en af de få jeg har mødt gennem mine efterhånden mange interview til bøger, TV, radio o.l der virkelig havde lavet sit research arbejde inden hun mødte mig. Da jeg havde skrevet en bog, og manglede en til at hjælpe mig med at få den endnu skarpere, kontaktede jeg Jette. Dette resulterede i et virkelig effektivt samarbejde, og ikke mindst mange grin og et særdeles godt venskab. I dag er jeg ikke i tvivl om hvor jeg kan henvende mig.

Charlotte Bircow