JFO Kommunikation har i en længere periode udviklet og produceret en række podcast sammen med Michelsen Kommunikation i vores fælles firma SPODCAST.

Spodcast.dk har blandt andet produceret en podcast om pårørende til Alzheimers patienter for Alzheimers Foreningen.

Hertil kommer 37 podcast på 11 sprog målrettet voldsramte kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i projekt MERANTIS (se Merantis), der også rummer en række andre kommunikationstiltag – app, kampagne i sociale medier, hjemmeside, netværk med aktører, trykte informationsmaterialer, konferencer, regionale møder med fagfolk og et pilotprojekt mm.

Spodcast dk har endvidere udviklet og gennemført projekt SEMVITAS med 13 podcast til mænd og kvinder, der i barndommen har været udsat for seksuelt misbrug, deres pårørende og fagfolk. Projektet rummer også en app, hjemmeside, kampagne i sociale medier, 100.000 postkort på landets cafeer, RSS feed, netværk med aktører mm.

Herudover har JFO Kommunikation udviklet og produceret podcasts og apps om geotermi for GEOOP – et professionelt operatørselskab, der arbejder med grøn energi. Udover app med podcast har JFO Kommunikation også gennemført en kampagne på Facebook.  

Podcast apps:

Semvitas App Store Google Play
Merantis App Store Google Play
GEOOP App Store Google Play